Interiér Dock7
Hlasuj tu
Cena verejnosti – Intebold Awards 2025
🎁 Hlasuj a vyhraj VIP vstupenku na Intebold Festival!
Tvoj hlas bude platný len pri zadaní platného emailu.
Viac hlasov z jedného zariadenia sa započíta ako jeden.
Hlasovanie otvorené do 10.10.2025
Projekty v kategórii
Intebold Awards 2025
Hotely a reštaurácie (Hospitality)
Spitz restaurant & bar | Luculus gelato gallery | Nemocničná jedáleň | La Crema Kids | La Crema | Óda pekáreň | BUNY PEKÁREŇ | Mundial | KAUKA | Truffle pig, restaurant and winebar | Arabeska | Interiér Dock7
- Bývanie (Living)
- Pracovisko (Workplaces)
- Hotely a reštaurácie (Hospitality)
- Inštitúcie, obchody a inštalácie (Public, shop or show)
- Študentský projekt (Student projects)
Autorský popis
Pre novootvorenú reštauráciu Dock7 v Bratislave sme vyrobili unikátne solitéry, ktoré naozaj sedia v koncepte priestoru dokonalo.
Pri výbere materiálov sme dbali na to, aby nábytok pôsobil masívne a prirodzene zapadol do industriálneho konceptu podniku – s dôrazom na kvalitu, funkčnosť, vizuál a hlavne dlhodobú odolnosť v gastro prevádzke.
Súčasťou exkluzívneho priestoru bol:
- st.vol z dubového dreva a plného masívu, zložený z dvoch častí jedného kmeňa - dub, 2x 210x95x6 cm
- posuvný jedálenský st.vol z dubového dreva s na mieru robenou železnou konštrukciou - 400x100 cm
- predeľovací segment "paraván" z dubového dreva - 160x140 cm - nie zo škárovky, ale celomasívne dubové hranoly.
Architektkou projektu je Ing. arch. Barbora Pinčíková, ktorá navrhla priestor, ktorý harmonicky a citlivo prepája historické dedičstvo s modernými technológiami.
Author Description
For the newly opened Dock7 restaurant in Bratislava, we created unique solid wood pieces that fit perfectly into the space’s overall concept.
When selecting materials, we focused on ensuring the furniture felt substantial and naturally complemented the restaurant’s industrial design — with an emphasis on quality, functionality, aesthetics, and, above all, long-term durability in a demanding gastro environment.
The exclusive space includes:
A dining table made from solid oak, composed of two parts – oak, 2x 210x95x6 cm – crafted from two slabs cut from a single tree trunk.
A sliding oak dining table with a custom-made iron base – 400x100 cm.
A partition segment ("paravan") made from solid oak beams – 160x140 cm – not from finger-jointed wood, but full-massive oak elements.
The project’s architect is Barbora Pinčíková. As the gastrogoup writes, the architect designed a space that harmoniously and sensitively blends historical heritage with modern technology.